GÖTEBORGSREGIONENS KOMMUNALFÖRBUND

Validering Väst/GR söker utbildare

Var med och utveckla storstadsregionen tillsammans med oss!

Validering Västlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är ett samarbete där VGR (Västra Götalandsregionen) tillsammans med de fyra kommunalförbunden (GR, Fyrbodal, Skaraborg och Boråsregionen) inom Västra Götaland skapar en stödstruktur för validering av reell kompetens. Denna stödstruktur syftar i korthet till att skapa förutsättningar för fler valideringar av god kvalitet inom Västra Götaland.

Vår roll är drivande-, samordnande-, stödjande- och kunskapshöjande. Validering Västs uppdrag omfattar Västra Götaland men vår breda och djupa kompetens gör att vi idag anlitas i stor omfattning även på nationell nivå. Några av våra samverkanspartners och uppdragsgivare är; Arbetsförnedmedlingen, Skolverket, branschorganisationer, utbildnings- och valideringsanordnare, olika kommunala verksamheter (AME, VUX, måltidsverksamheter, etc), lärosäten, företag, omställningsföretag, vård- och omsorgscollege, Myndigheten för yrkeshögskolan, valideringsdelegationen, branschnätverket för validering, med flera. Organisatoriskt är Validering Väst en del av GR.

Genom Göteborgsregionens kommunalförbund (GR) arbetar 13 kommuner tillsammans för en miljon invånare i Göteborgsregionen. Sedan år 2000 har regionen vuxit med 150 000 invånare. Den snabba tillväxten innebär både möjligheter och utmaningar inom de områden som vi arbetar med: utbildning, arbetsmarknad, social välfärd, miljö och samhällsbyggnad.

På GR är vi cirka 200 engagerade kollegor som arbetar för att göra livet bättre för alla som lever och verkar i Göteborgsregionen. Verksamheten ska vara till nytta för medlemskommunerna och samtidigt stärka regionen nationellt såväl som internationellt. En stor del av GR:s verksamhet finansieras med externa medel i form av projektmedel, forskningsbidrag och deltagaravgifter. Våra tre kärnvärden, lyhördhet, handlingskraft och utveckling, är vägledande för vårt arbete. 

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

 • information, utbildning och support, 
 • bygga, driva och vårda nätverk av kunder och intressenter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

 • har erfarenhet av att planera och genomföra utbildning för vuxna gärna i ett arbetsplatsförlagt sammanhang,
 • har god förmåga att bygga relationer/förtroende samt kommunicera i tal och skrift, 
 • är drivande, självgående, strukturerad och lyhörd,
 • har goda kunskaper i Word och Powerpoint, 
 • har körkort.

Anställningens omfattning

 • Anställningsform: Tidsbegränsad till 2019-12-31
  Tjänsten kan eventuellt övergå i tillsvidareanställning.
 • Omfattning: Heltid
 • Tillträde: 2018-08-20, eller snaras möjligt.

ANSÖKAN

 • Sista ansökningsdag 2018-05-15

Ansökan görs endast via Offentliga jobb

Kontakt

Fackliga Företrädare på GR:

Senast uppdaterad: 2018-05-02 

Kommunal samverkan — regional styrka

GR är en samarbetsorganisation för 13 kommuner i Västsverige - tillsammans har dessa kommuner över en miljon invånare.
GRs uppgift är att verka för samarbete över kommungränserna och vara ett forum för idé- och erfarenhetsutbyte inom regionen.
Verksamheten inom GR ska vara till kommunal nytta, samtidigt som den ska stärka regionen nationellt och internationellt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund