GÖTEBORGSREGIONENS KOMMUNALFÖRBUND

Res hållbart med gratis-appen SMART!

Som ett led i att studera resmönster använder projektet Hållbara och attraktiva stationssamhällen data från gratisappen SMART. Var med och bidra till projektet samtidigt som du kan belönas med priser och rabatter!

Med appen får du mer poäng ju mer hållbart du reser. På ett enkelt och roligt sätt utmanas du, dina vänner och familj att resa mer hållbart genom olika tävlingar och utmaningar. Förutom att bränna kalorier, spara bensin och därmed CO2, så tjänar du poäng som belönas med priser och rabatter.

I april 2017 lanseras dessutom lokala res- och transporttjänster i Lerum och Nödinge i SMART-appen. Poängen du får genom att resa klimatsmart kan du från och med april även använda till att handla i lokala butiker i Lerum och Nödinge eller för att använda fler lokala res- och transporttjänster. Läs mer om projektet Hållbara och attraktiva stationssamhällen på projektets webbplats http://www.hallbarastationssamhallen.se/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster 

Du laddar ner Smart - http://www.smartisverige.se/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i Google Play eller Appstore.


Kontaktperson på GR: Amie Ramstedt

Senast uppdaterad: 2018-04-16 

Kommunal samverkan — regional styrka

GR är en samarbetsorganisation för 13 kommuner i Västsverige - tillsammans har dessa kommuner över en miljon invånare.
GRs uppgift är att verka för samarbete över kommungränserna och vara ett forum för idé- och erfarenhetsutbyte inom regionen.
Verksamheten inom GR ska vara till kommunal nytta, samtidigt som den ska stärka regionen nationellt och internationellt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund