GÖTEBORGSREGIONENS KOMMUNALFÖRBUND

Du är här:


Läromedelsmässan

GR Utbildning arrangerar årligen en av Sveriges största läromedelsmässor för alla som arbetar inom förskola, grundskola och särskola. Här presenterar ett stort antal av Sveriges ledande läromedelsproducenter och förlag sina aktuella läromedel.

Målet med Läromedelsmässan är att erbjuda en mötesplats med inspiration kring digitala, analoga och taktila läromedel, samt aktuella trender och lärmiljöer. Nytt för 2018 är att vi skapar möjligheter för två kompetensutvecklingsdagar med föreläsare och workshops.

10 år på Eriksberg
Under 10 år har GR Utbildning arrangerat mässan på Eriksbergshallen, där tusentals lärare har fått inspiration och information om läromedel. Detta firar vi nu med ett jubileum där vi bland annat lottar ut massor av fina vinster bland mässans besökare. Vinsterna kommer från våra utställare.

Mässan äger rum den 24-25 april 2018.


Kontakt
: GR Läromedel
 

Kommunal samverkan — regional styrka

GR är en samarbetsorganisation för 13 kommuner i Västsverige - tillsammans har dessa kommuner över en miljon invånare.
GRs uppgift är att verka för samarbete över kommungränserna och vara ett forum för idé- och erfarenhetsutbyte inom regionen.
Verksamheten inom GR ska vara till kommunal nytta, samtidigt som den ska stärka regionen nationellt och internationellt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund