GÖTEBORGSREGIONENS KOMMUNALFÖRBUND

Cecilia Bokenstrand blir ny revisionsdirektör i Göteborgs Stad

Efter nästan sju år på GR lämnar Cecilia Bokenstrand i vår sitt arbete som chef för avdelningen Arbetsmarknad och social välfärd. Efter sommaren tillträder hon tjänsten som revisionsdirektör i Göteborgs Stad.

Cecilia Bokenstrand

– Det känns fantastiskt kul och jag ser fram emot den spännande utmaningen att leda revisionskontoret och driva verksamhetsutvecklingen i takt med de krav som ställs på organisationen. Det är en häftig roll med ett stort ansvar, säger Cecilia Bokenstrand.

Det är samtidigt med blandade känslor som Cecilia lämnar sitt nuvarande jobb:

– GR är en väldigt dynamisk arbetsplats med stort driv och jätteduktiga medarbetare som jag kommer att sakna. Det har varit oerhört lärorika år och jag kommer att ha stor nytta av erfarenheten härifrån i mitt nya uppdrag.

– Cecilia går vidare till ett viktigt och ansvarsfullt arbete och vi på GR är stolta att hon anförtros uppdraget av Göteborgs Stad. Jag vill tillsammans med kollegorna i ledningsgruppen gratulera henne och önska henne lycka till på sin nya tjänst, säger GR:s förbundsdirektör Helena Söderbäck.

Hon berättar att rekryteringen av ny chef för avdelningen Arbetsmarknad och social välfärd startar nu i dagarna.

Beslutet om tillsättande av ny revisionsdirektör fattades under gårdagen vid kommunfullmäktiges sammanträde och går att ta del av härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Kontaktperson på GR: Helena Söderbäck

Senast uppdaterad: 2018-02-23 

Kommunal samverkan — regional styrka

GR är en samarbetsorganisation för 13 kommuner i Västsverige - tillsammans har dessa kommuner över en miljon invånare.
GRs uppgift är att verka för samarbete över kommungränserna och vara ett forum för idé- och erfarenhetsutbyte inom regionen.
Verksamheten inom GR ska vara till kommunal nytta, samtidigt som den ska stärka regionen nationellt och internationellt.

Twitter
Facebook
Youtube
Rss
Prenumerera
LinkedIn
Göteborgregionens Kommunalaförbund